POstazione bar cucine aperto scaled1

Barul într-o bucătărie în aer liber: avantaje și sfaturi pentru instalare

Astăzi, mai mult ca niciodată, consumatorii au dorința de a crea spații în aer liber complete, care să includă facilități pentru gătit, luat masa, socializare și divertisment. Departe de simple bucătării exterioare cu grătare, posturile de barman în aer liber continuă să fie un trend pe piață. Aceste stații includ în mod obișnuit blaturi de lucru și caracteristici precum chiuvetă în aer liber, frigider, răcitor de vin, aparat de gheață. Un bar de bucătărie în aer liber este cunoscut pentru comoditatea de a servi băuturi și de a distra oaspeții.

Avantajele barului în aer liber

Avantajele incontestabile de a fi în aer liber, putem vedea cu toții, sunt de neegalat și includ aer proaspăt și soare. Un spațiu exterior care include si un bar are un confort incomparabil pentru divertisment si socializare in timp ce se bucura de aceste beneficii. Vă puteți îmbunătăți cu ușurință stilul de viață proiectând un bar de bucătărie în aer liber pentru o curte sau o terasă, cu o mare varietate de facilități. Dacă spațiul dvs. permite, inclusiv un grătar, camera de depozitare și spațiul de lucru vor îmbunătăți performanța și funcționalitatea.

Poziție și aranjare

Poziția este una dintre cele mai importante caracteristici ale planurilor dvs. de bartending. Cele mai populare alegeri pentru baruri în aer liber includ punți, curți, acoperișuri și chiar balcoane. În general, un bar care include mai multe facilități poate fi amplasat mai departe de bucătăria interioară. Cele mai comune amenajări pentru posturile de barman sunt căile drepte și modelele în formă de L. Cu toate acestea, modelele în formă de U sunt adesea mai frecvente în bucătăriile care au grătar și necesită spațiu suplimentar pentru prepararea alimentelor. Mobilierul nostru poate fi configurat în aproape orice dimensiune, formă și design care se potrivește spațiului dumneavoastră. Răsfoiți galeria noastră pentru puțină inspirație.

Funcție și cerințe

Înainte de a lua o decizie finală, amintiți-vă că funcția și cerințele barului dvs. de exterior sunt elemente importante de luat în considerare. Unele baruri de bucătărie în aer liber funcționează exclusiv ca posturi de barman, în timp ce altele sunt mai inclusive. Acesta din urmă ar putea încorpora un grătar, un coș detașabil și așa mai departe. De asemenea, ar trebui să luați în considerare adăugarea altor caracteristici, cum ar fi o zonă de relaxare pentru mese în aer liber. Opțiunile noastre de amenajare simplifică, de asemenea, integrarea unei zone de relaxare separate sau designul unui bar adiacent piscinei.

Aparate si servicii

Cerințele minime pentru o stație de bartending sunt un frigider și o chiuvetă. După cum am menționat anterior, unele stații de bartending includ aparate de bucătărie și alte caracteristici. Pentru a vă amenaja barul, vă recomandăm mobilier pentru chiuvetă și barman. Majoritatea spațiilor de locuit în aer liber ar trebui să aibă mult spațiu, iar un bar nu face excepție. Depozitarea elimină nevoia de a merge înainte și înapoi din bucătăria de acasă pentru accesorii, păstrând articolele organizate și la îndemână. Dulapurile noastre sunt opțiuni excelente pentru depozitare.

Culoare și stil

Culoarea și stilul barului tău în aer liber sunt două opțiuni importante. Unii reînvie designul interior, în timp ce alții aleg un nou design îndrăzneț. Culoarea stratului de pulbere și stilul ușii sunt ambele oportunități de a vă îmbunătăți spațiul exterior. Exterior Chef oferă clienților o paletă de finisaje de design pentru toate gusturile. Avem, de asemenea, o gamă de finisaje care se potrivesc cu mobilierul de exterior. Stilurile noastre îndeplinesc o varietate de preferințe individuale. Vino să ne vizitezi în showroom-ul nostru, ca să poți vedea singur.