blat bucatarie exterior

Vrei o bucătărie de exterior. Cum le alegi blatul potrivit?

Te-ai hotărât sa achiziționezi o bucătărie de exterior, dar acum te afli in fazele inițiale de proiectare si te gândești la blaturile care sa se potriveasca cu mobilierul 100% inox. Cu siguranță, arhitecții, designerii și planificatorii noștri pot oferi sfaturi valoroase în showroom-ul și birourile noastre. Bucătăriile noastre elegante de exterior pot fi completate cu blaturi coordonate din orice material doriți: oțel, piatră naturală și alte suprafețe arhitecturale. Aici, însă, vă vom oferi câteva idei interesante.

Blaturi de exterior și oțel inoxidabil: o potrivire perfectă

Combinațiile de blaturi exterioare și mobilier din oțel inoxidabil pe care vi le punem la dispoziție oferă posibilități de design aproape nelimitate pentru proprietarii de case care doresc să creeze un refugiu liniștit în curtea, curtea sau grădina lor. Acest spațiu poate fi folosit pentru distracția oaspeților sau relaxare cu familia. Suprafețele realizate cu amestecuri sofisticate de sticlă, porțelan și gresie, de exemplu, oferă rezistență la razele UV pentru stabilitatea culorii în aer liber, durabilitate excepțională, rezistență ridicată la impact, zgârieturi și abraziuni pentru utilizare în zone cu trafic intens, precum și aproape fără absorbție de apa. Rezistența la șocuri termice a acestor blaturi împotriva căldurii, înghețului și dezghețului permite utilizarea lor în orice climat și o multitudine de aplicații în aer liber. Poți alege culorile si finisajele după gustul tău.

Iată sugestiile noastre pentru tine:

  • Pentru o bucătărie exterioara modernă la malul mării, vă sugerăm să combinați finisajul clasic din oțel al unei uși cu jaluzele cu blaturile noastre de bază. Această combinație de gri deschis și alb emană rafinament din fiecare centimetru, adăugând și o notă de căldură, evitând un mediu steril.
  • Pentru a crea o bucătărie în aer liber mai tradițională, tonurile calde de aur și bronz pot oferi o atmosferă confortabilă și primitoare. Alegerea unui finisaj auriu Pompeian pe o ușă cu riflaj îmbunătățește culorile blatului de lucru din oțel inoxidabil lăcuit în relief.
  • Dacă clienții tăi de design-construcție doresc să-și recreeze bucătăria interioară cu dulapuri tipice din lemn, finisajele noastre inovatoare și realiste din oțel inoxidabil sunt soluția de urmat. Ca un avantaj suplimentar, spre deosebire de lemnul real, nu se vor putrezi, deforma sau sparge. Pentru a completa finisajele cu granulația lemnului, puteți alege un blat din oțel Corten.
  • Pentru un look mai masculin, nu poți greși niciodată cu nuanțe de negru și gri. Combinația dintre un finisaj de acoperire de culoarea platină și un blat de lucru închis la culoare este foarte elegantă. Vă sugerăm o ușă în stil caraibian pentru un aspect îndrăzneț sau o ușă cu fante pentru un plus de adâncime, iar rezultatul final va fi extraordinar!
    Indiferent de preferințele tale, cu siguranță va exista o combinație a finisajelor noastre cu blaturi care se potrivește stilului tău personal!

Scopul acestui articol, ca și restul blogului nostru, este să ofere informații utile despre subiecte relevante pentru a vă ajuta pe dvs., cititorul/clientul nostru, să luați decizii informate cu privire la spațiile dvs. în aer liber. Pentru toate detaliile de design, sfaturi personalizate și alegeri pentru bucătării în aer liber, vino să ne vizitezi; vom fi încântați să te ajutăm.