bucatarie de exterior

Unde să-ți plasezi noua bucătărie de exterior: 4 idei înainte de a cumpăra

Dacă vă gândiți să cumpărați o bucătărie de exterior, câteva considerente importante de design ar trebui să se refere la amenajarea dulapurilor și a electrocasnicelor. Noi, cei de la Exterior Chef, vă oferim libertate de proiectare, așezându-vă bucătăria lângă un perete sau sub forma de insula, cu un aspect curat și finisat în toate cazurile. Cu opțiuni de amenajare aparent nesfârșite și o varietate de finisaje, mobilierul de bucătărie în aer liber va completa cu ușurință materialul și stilul pereților din bucătărie în aer liber. Dacă ai rămas fără idei, iată patru idei pentru tine.

Cele mai bune materiale și tipuri de pereți pentru bucătăria de exterior

Puteți crea fără efort un spațiu în aer liber elegant și sofisticat “jonglând” cu materialul și stilul peretelui exterior al bucătăriei. Exemple de opțiuni de materiale includ piatră, sticlă, cărămizi, lemn, oțel inoxidabil și gresie. Fiecare material vă poate ajuta să obțineți estetica pe care o căutați. Opțiunile de design pentru peretele bucătăriei de exterior depind de amplasarea bucătăriei dvs. de exterior și a aparatelor. Dacă așezați grătarul de exterior lângă un perete, asigurați-vă că acesta este realizat din materiale incombustibile, cum ar fi sticlă, piatră, cărămizi sau gresie. Nu este recomandabil să plasați grătarul de exterior alături de materialelor combustibile, cum ar fi vinilul sau placarea din lemn, deoarece căldura poate topi materialul sau poate provoca arderea acestuia.

Cărămizi, piatră, lemn sau sticlă? Sfaturi pentru pereți

De aceea, înainte de a alege pereții care se potrivesc cel mai bine la noua ta bucătărie de exterior, tine cont de aceste detalii pe care le punctam.

Cărămidă, piatră si lemn de cedru. O bucătărie de exterior cu pereți din lemn de cedru, cărămizi sau piatră naturală va oferii o estetică naturală spațiului tău exterior. Nu uitați să țineți grătarele departe de finisaje, dacă alegeți pereți din lemn. Cărămida, pe de altă parte, oferă un aspect clasic și urban bucătăriei tale exterioare și poate fi vopsită pentru a crea un perete personalizat. Apoi mai este piatra naturală, care este disponibilă într-o varietate de culori și texturi, și cedrul, care poate fi lăsat gol sau vopsit, astfel încât să vă distrați cât de mult doriți în design. Încorporarea tonurilor neutre cu verde și albastru intens și un șemineu în aer liber în interiorul peretelui de cărămidă sau piatră ar putea, în opinia noastră, să îmbunătățească aspectul natural al spațiului dumneavoastră.

Placi din gresie ceramica sau porțelan. Există multe opțiuni de culoare și modele disponibile cu plăci! Puteți crea aproape orice și chiar puteți încerca modele și mozaicuri complicate cu un perete de plăci sau un spațiu pentru spătar. Totuși, alege plăci în culori luminoase și distractive pe care să le poți contrasta cu mobilierul închis la culoare. Sau optează pentru tonuri neutre pentru un design minimal. Ca bonus, faianța este ușor de curățat într-o bucătărie de exterior. Cu toate acestea, rețineți că orice plăci rupte pot fi dificil de înlocuit dacă aceeași opțiune nu este disponibilă.

Sticlă. Sticla este un material strălucitor și elegant care se potrivește bine cu orice design. Amplasarea bucătăriei în aer liber într-o încăpere de sticlă poate crea cu ușurință un aspect modern și în același timp protector. Pereții de sticlă oferă avantajul de a lăsa să pătrundă lumina naturală și de a vă face spațiul să pară mai mare și mai deschis. Alege culori deschise pentru o atmosferă aerisită sau nuanțe mai profunde pentru o estetică modernă.

Un plus: unități de perete din oțel inoxidabil

Includerea unităților de perete din oțel în designul bucătăriei dvs. exterioare este o necesitate pentru a o face funcțională în același mod (dacă nu mai mult) decât bucătăria dvs. de interior. ExteriorChef oferă o varietate de dimensiuni, cu opțiuni de mânere, culori de acoperire cu pulbere și stiluri de uși pentru unitățile dvs. de perete exterioare. Vino să ne vizitezi și sau afla mai multe de pe site-ul nostru.