Bucatarie exterioara cu gratar

Bucătărie exterioara cu grătar. Idei neobișnuite și elegante.

Noi – fanii gătitului la grătar și în aer liber – știm: este întotdeauna timpul pentru grătar. Fie că este pentru o petrecere în grădină vara sau pentru a însoți un prânz delicios în bucătăria noastră în aer liber, grătarul este o necesitate. Chiar și atunci când sezonul nu mai este atât de cald, îl poți continua. Folosește doar câteva trucuri și tu și invitații tăi poți petrece o zi (poate o duminică de toamnă) de relaxare cu mâncare bună pe masă. Pe lângă grătar, deci, există multe soluții pentru a vă îmbunătăți bucătăria în aer liber. Aici vă spunem cum să o faceți.

Grătar, șemineu si rotisor într-o singura configurație

Una dintre cele mai inteligente setări, am putea spune „inteligent” pentru a folosi un cuvânt la moda, este combinarea mai multor resurse într-una! Un grătar, un șemineu, un televizor, un rotisor și o hotă, toate într-o singură configurație în bucătăria ta în aer liber. Este prea mult? Ei bine, puteți renunța la o bucată, dar să știți că această soluție este cu adevărat convenabilă și rezistentă la bucătar în aer liber, chiar și în zilele cele mai reci. Într-adevăr, te poți bucura de grătar până seara datorită șemineului care te va ține pe tine și familia ta de cald. Dacă, deci, ești fan al emisiunilor TV, un televizor cu ecran mare poate fi o companie suplimentară. Vă sugerăm să plasați această soluție pe o terasă sub un tavan înalt și înclinat, cu deschideri în jurul șemineului și a zonei de grătar. Acest lucru permite căldurii să fie mai bine direcționată și promovează o mai bună circulație a aerului. Totuși, această soluție necesită adăugarea unui coș de fum pentru șemineu și a unei hote pentru grătar, care aspiră și tot aerul de grăsime și evacuarea de gătit.

Design potcoavă: fără spațiu pierdut și un mediu mai intim

Când bucătăria ta exterioară este în faza de proiectare, nu te feri de opțiunile de mobilier pe care le sugerează designerul. Ascultați-i ideile și poate adăugați propria părere: scopul este de a crea ceva unic! O idee grozavă care economisește spațiu, de exemplu, este să vă proiectați bucătăria în aer liber ca o potcoavă. De obicei se lasă ceva spațiu în spatele grătarului în acest tip de bucătărie: îl puteți folosi pentru a adăuga niște răsaduri, ustensile, mobilier. Aceasta ar putea fi soluția ideală pentru o terasă într-o grădină. Complet cu pardoseli cu gresie și cărămidă pe insulă, îmbrățișează cu adevărat atmosfera bucătăriei în aer liber. Dacă adăugați un tavan de sticlă pe insula potcoave, veți obține două lucruri: primul este să puteți fi adăpostit chiar și atunci când temperaturile scad, iar al doilea este să permiteți luminii să inunde spațiul confortabil și închis. Astfel oricine se poate bucura de priveliștea copacilor și a plantelor de afară, în grădină.

Bucătărie exterioara cu grătar in accente moderne

Fără ocolișuri: în opinia noastră, cea mai modernă și elegantă abordare pentru o bucătărie exterioara cu grătar este utilizarea unei combinații de materiale precum sticla și metalul. Este un design sofisticat, foarte tactil (neted și liniar) și cu siguranță preferatul nostru. Masa din acest tip de bucătărie ar trebui gândită ca fiind destul de mare, astfel încât să găzduiască familia și prietenii și include locuri confortabile pentru toată lumea. În sezonul mai rece, vă puteți gândi la încălzitoare verticale de exterior, tot din metal. Sticla aduce însa in prim plan elementele moderne si se potrivește perfect cu orice uși si ferestre glisante din casa, întotdeauna din același material. In acest caz, podeaua ar trebui sa fie din ciment pentru a da nota finala acestei bucătarii moderne de exterior.

Fii inspirat de frumusețea unei bucătarii exterioare si vino sa afli mai multe in showrooom. Indiferent de preferințe, găsești aici soluții neobișnuite si elegante pentru a-ți transforma gradina într-un adevărat paradis culinar. Nu exista un moment nepotrivit pentru a te bucura de grătar, așa ca nu ezita sa-ți construiești propria ta bucătărie exterioara cu grătar, un loc special in care sa savurezi cele mai delicioase preparate alături de cei dragi.