bucatarie exterioara

O bucătărie exterioara pentru grădina ta? 3 sfaturi pentru amenajarea terasei.

Când ne gândim la o bucătărie exterioara, cea mai practică soluție este cu siguranță o terasă. Acesta este un plus foarte convenabil pentru curți și spații în aer liber. Terasele sunt construite pe pământ, oferind astfel o suprafață plană și stabilă pentru a instala bucătăriile în aer liber și alte facilități. În funcție de material, terasele pot fi relativ ieftine și remarcabil de versatile. Să le înțelegem mai bine.

Diferitele tipuri de construcție de terase

Terasele pot fi construite folosind o varietate de materiale, culori și modele. Mărimea și forma terasei dumneavoastră sunt determinate de spațiul exterior disponibil. Caracteristicile comune ale terasei includ bucătării, zone de grătar, mese și scaune. Flexibilitatea designului bucătăriilor noastre permite proiectarea unei bucătărie din oțel inoxidabil potrivită pentru orice terasă. Aici vorbim despre bucătăriile exterioare cu terasă și despre modul în care acestea ajută la crearea spațiului în aer liber al visurilor tale.

Terasă exterioară: design și beneficii

Dacă în prezent nu aveți o terasă, aceasta poate fi un plus avantajos pentru grădina dvs. O terasă este o soluție inteligentă, deoarece creează un spațiu finisat pentru o varietate de mici luxuri în aer liber. Aceste luxuri pot include o zonă de luat masa, o bucătărie exterioara, un bar sau un cuptor pentru pizza. Pentru beneficii suplimentare și dacă aveți o piscină, luați în considerare o bucătărie exterioara pe o terasă, adiacent piscinei.

În ceea ce privește materialele de construcție, puteți opta pentru diferite variante, precum beton sau cărămidă. Fiecare material pentru terase are avantajele și dezavantajele sale, precum și mai multe opțiuni pentru amenajarea spațiului tău de locuit. Betonul și cărămida tind să fie mai solide decât alte materiale, deși necesită întreținere. De asemenea, pot fi vopsite în culoarea dorită. Piatra? Desigur, puteți alege și acest material, deoarece este disponibil într-o varietate de texturi și culori. De asemenea, vă puteți bucura de a încerca diferite modele și modele pentru piatră și cărămidă, făcând terasa unică în funcție de gustul dvs. Indiferent de alegerea materialului, orice terasă construită corespunzător va fi o bază solidă pentru o bucătărie în aer liber și alte facilități.

23

Amenajarea bucătăriilor în aer liber

Amenajarea unei bucătării în aer liber trebuie decisă în funcție de forma și dimensiunea terasei. În plus, va trebui să luați în considerare unde să vă plasați bucătăria și caracteristicile pe care doriți să le includeți. În acest caz, există mai mulți factori pe care va trebui să te bazezi. De exemplu, nu va trebui să fixați aparatele de gătit pe orice structură combustibilă din motive de siguranță (am văzut-o de mai multe ori în articolele de pe blog). Pentru a vă bucura de beneficiile maxime, vă recomandăm să instalați bucătăria în apropierea unor zone precum o zonă de relaxare. Curțile mai mici vor beneficia de o gamă largă de dulapuri pentru a profita la maximum de spațiu. Sunt ideale pentru o bucătărie exterioara mică, un grătar sau o insulă.

Alte forme de amenajare a bucătăriei, cum ar fi în formă de L, în formă de U sau în formă de G, sunt mai funcționale pentru gătit și pregătire datorită fluxului lor de lucru. Designul dvs. se poate schimba în funcție de aparatele și facilitățile pe care doriți să le includeți în aspectul dvs. Unele completări care sunt foarte apreciate de clienții noștri pentru o bucătărie în aer liber includ grătare, frigidere de exterior, chiuvete și dulapuri pentru gunoi. Showroom-ul nostru vă va prezenta o varietate de idei de bucătării în aer liber și grătare de terasă pentru inspirație. Vino să ne vizitezi și vom fi bucuroși să-ți oferim toate cele mai bune sfaturi pentru terasa și bucătărie exterioara.