Bucătărie în aer liber

Bucătărie în aer liber pe acoperiș? Iată ce trebuie să știți.

Când cineva decide să creeze o bucătărie în aer liber în spațiul exterior disponibil, una dintre întrebările fundamentale care trebuie puse este: „Unde să o pun?” Majoritatea oamenilor răspund la această întrebare instalând bucătăria exterioară în curte, grădină sau terasă. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca singurul spațiu disponibil să fie cel al unui acoperiș tip terasa. Se poate instala o bucătărie în aer liber pe casa? Da, dar trebuie să știi câteva lucruri despre asta.

Este necesară o planificare atentă

De fapt, ca să fiu sincer, bucătăriile în aer liber de case devin la modă în zonele de aer liber. Cu toate acestea, adăugarea unei bucătarii în aer liber pe un acoperiș tip terasa necesită o planificare atentă, deoarece spațiul exterior poate fi limitat. Prin urmare, trebuie să fie îmbunătățită prin proiectare ad-hoc. Fie că este vorba de o podea înălțată, mai multe niveluri sau platformă, așezarea bucătăriei exterioare pe o structură ca aceasta are avantajele sale, ca și în aceeași curte sau foișor. Bucătăriile de exterior din oțel inoxidabil sunt o opțiune ușoară care oferă o mare varietate de configurații. De asemenea, pot fi instalate în spații mai mici, cum ar fi o platformă, mai exact, sau ocupă centrul scenei.

Să ne uităm la ce va trebui să luați în considerare, în detaliu

Iată, in detaliu, aspectele de care va trebui sa ții cont atunci când te hotărăști sa-ți instalezi bucătăria exterioara pe terasa casei, sau pe o podea înălțată, poate din lemn sau alt material.

  • Limită de greutate: Dacă aveți un acoperiș tip terasa, este esențial să consultați un inspector sau un inginer pentru a determina capacitatea de încărcare a platformei în sine. Scopul este de a evita orice slăbire, așa că ar trebui să evaluați cu atenție ce veți plasa pe acea platformă: bucătăria în aer liber, mobilierul, barul în aer liber, cuptorul pentru pizza și alte facilități. Acest lucru se aplică în general tuturor tipurilor de construcții noi, în special în aer liber.
  • Facilități: După ce ați stabilit cu ce facilități doriți să vă echipați, va trebui să decideți asupra amplasării acestora (sub platformă sau podea, de exemplu, sau de-a lungul grinzilor de susținere). Nu uitați să luați în considerare gazul pentru grătare și arzătoare, instalațiile sanitare pentru o chiuvetă și electricitatea care va fi necesară pentru un mini-frigider, o cramă electrică, lumini, televizor sau sistem de sonorizare.

Alege oțel inoxidabil pentru bucătăria ta exterioară de pe platformă

Designul unei bucătării din oțel inoxidabil este suficient de ușor pentru a fi plasat pe o platformă și poate fi foarte ușor de manevrat, precum și de bază. O serie scurtă de dulapuri și blaturi cu un grătar încorporat pentru a oglindi bucătăria interioară a proprietarului poate fi o idee de design. Mai mult, bucătăriile de exterior din oțel inoxidabil țin căldura departe de platformă sau de ridicare, astfel încât nu necesită alte inserții de material.

Durabil și reciclabil, oțelul inoxidabil este cunoscut pentru multe avantaje

Nu ne vom satura niciodată sa o repetam: otelul inoxidabil este cel mai bun material pentru o bucătărie in aer liber. De asemenea, spunem mereu acest lucru tuturor clienților noștri din showroom, atunci când ne întreabă motivele acestei alegeri. Aici sunt enumerate:

  • Costuri reduse de întreținere;
  • Durabilitate extremă;
  • 100% reciclabilitate;
  • Rezistenta la foc si coroziune;
  • Date privind siguranța materialelor;
  • Emisii minime;
  • Lejeritate;
  • Posibilități de proiectare versatile.

Amintiți-vă, soluția de design pentru bucătăria exterioară ar trebui să fie cea care oferă estetică, performanță și valoare în același timp . Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe informații despre designul bucătăriei în aer liber, contactați-ne sau veniți să ne vedeți direct la fața locului și vizitați showroom-ul nostru.