DSC08011 Modifica 2 15527649171

Bucătării în aer liber cu buget redus? Uite ce variante ai.

O bucătărie în aer liber poate fi o alternativă excelentă pentru a vă înfrumuseța grădina sau terasa și pentru a crea un spațiu exterior pe care dumneavoastră, familia dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră îl veți îndrăgi. Aceste locuri sunt perfecte pentru grătare și mici petreceri de vară și pot fi o resursă excelentă, de exemplu, pentru a sărbători o zi de naștere. Singurul obstacol de depășit este preconcepția că bucătăriile în aer liber pot fi destul de scumpe. De fapt, pentru cei mai mulți dintre clienții noștri construirea unei bucătării exterioare cu buget redus este o necesitate, așa că este absolut posibil! Tot ce ai nevoie este o planificare atentă și puțină creativitate. Noi, la Exterior Chef, vă putem ajuta cu siguranță, datorită echipei noastre de designeri. Aici, totuși, vă oferim câteva idei.

Cum poți construi o bucătărie în aer liber cu un buget redus

Una dintre cele mai bune modalități de a construi o bucătărie în aer liber cu buget redus este să combinați oțelul cu materiale recuperate, cum ar fi lemnul sau piatra și cărămizile reciclate. Sunt mai ieftine decât materialele noi și mai bune pentru mediu. Atâta timp cat nu iți pasa prea mult ca bucătăria ta nu are cel mai avangardist stil, vei avea o mare varietate de materiale din care sa poti alege. Un alt lucru pe care trebuie să vă concentrați este mobilierul mai puțin costisitor. Deși mulți oameni aleg seturi potrivite, acestea pot deveni adesea scumpe. Cumpărând mobilier in seturi si nu ca piese separate, veți avea ocazia sa cheltuiți mai puțin. Același lucru este valabil și pentru jardinierele și luminile la prețuri accesibile, care vor adăuga atmosfera potrivită spațiului tău exterior.

Alegeți cu grijă grătarul

Cumpărarea unui grătar de exterior deja prefabricat va ajuta la evitarea costurilor instalațiilor personalizate. Grătarul dumneavoastră va fi gata de utilizare și există multe opțiuni din care să alegeți! O altă economisire a costurilor este utilizarea propanului pentru a alimenta grătarele în loc de gaz natural, deoarece gazul și electricitatea din bucătăria dvs. în aer liber cresc costurile. Rețineți că, chiar dacă veți cumpăra un grătar prefabricat, vă sfătuim să optați pentru unul puțin mai scump, dar care funcționează în continuare în bugetul dvs. La urma urmei, dacă trebuie să înlocuiți grătarul o dată pe an, vă va costa mai mult pe termen lung decât dacă investiți puțin mai mult în avans într-un grătar de înaltă calitate.

Alte mobilier și scaune

Dacă sunteți în căutarea unui scaun de bar, puteți opta pentru un scaun din material textil (cum ar fi un scaun de regizor) cu husă detașabilă și lavabilă. În caz de accidente, pete, vărsări sau murdărie, puteți curăța husele și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea întregii piese de mobilier. De asemenea, va trebui să vă amintiți să vă aduceți mobila în casă în timpul iernii, astfel încât zăpada, ploaia și gheața să nu provoace daune. Când vine vorba de mese și scaune cu buget redus, poți alege și mobilier nepotrivit. . Bucătăria ta în aer liber va avea o senzație mai eclectică dacă ai scaune și mese diferite pe care să le folosească toată lumea, iar acest lucru o va face interesantă din punct de vedere al stilului. Mai mult, mesele si scaunele pot fi înlocuite cu ușurința, când poate după ceva timp vei decide sa optezi pentru un mobilier asortat.

Planifică viitorul bucătăriei tale în aer liber

Prin urmare, selectând trucuri precum mobilier nepotrivit și grătare prefabricate, îți poți crea bucătăria exterioară fără a face o investiție uriașă. Mai ales dacă nu încercați să rămâneți mult timp într-un loc, dar sunteți predispus să vă schimbați casa des, alegerea unor articole mai ușor de înlocuit și deplasabile vă va permite să economisiți pentru viitor și, în cele din urmă, să construiți bucătăria în aer liber a viselor dvs. noua ta casă.