bucatariile in aer liber

Natura, dragostea mea: pasiunea pentru bucătăriile în aer liber este în creștere.

Bucătăriile în aer liber sunt din ce în ce mai populare, iar tendința nu dă semne de scădere. Valoarea unui spațiu în aer liber funcțional este mai clară ca niciodată. Cererea a crescut lent, dar constant în ultimele două decenii, sugerând că aceasta este o schimbare definitivă a stilului de viață, mai degrabă decât o tendință trecătoare de noutate. Bucătăriile în aer liber sunt acum una dintre cele mai bune investiții pentru proprietarii de case. Iată de ce.

Cumpărarea unei locuințe cu spațiu exterior devine o prioritate

Potrivit unui sondaj realizat de agenții imobiliare răspândite în toată Europa, 75% dintre respondenți au prioritizat cumpărarea unei noi locuințe cu o zonă de locuit în aer liber. Această nevoie se datorează în mare parte faptului că aceste spații devin mai durabile, luxoase și funcționale în timp, oferind în același timp o ieșire creativă pentru profesioniștii în design. Există, de asemenea, o schimbare vizibilă în peisajul muncii, contribuind la această tendință. Într-adevăr, am văzut cum munca la distanță a crescut mai mult ca niciodată. Deoarece mulți lucrează de acasă, au devenit mai dispuși să investească în facilități suplimentare pentru reședința lor principală. În ceea ce privește chiriile de vacanță, există o observație inedită: majoritatea oamenilor ar fi mai înclinați să închirieze o casă de vacanță dacă are o bucătărie în aer liber.

Este timpul pentru finisaje mai strălucitoare, mai îndrăznețe

În timp ce culorile pastelate și neutre au fost cândva furie, ele trec acum pe bancheta din spate la finisaje mai strălucitoare și mai îndrăznețe. Potențialii cumpărători de bucătării în aer liber văd spațiile de gătit în aer liber ca pe o oportunitate de a experimenta opțiuni de culoare distractive, iar 77% îmbrățișează libertatea de a se îndepărta de neutrele tradiționale adesea văzute în designul interior. Într-adevăr, alegerea unei culori vibrante pentru bucătăria ta în aer liber poate face din aceasta o piesă cheie în spațiul tău. Culorile îndrăznețe pot servi și ca opțiuni complementare pentru restul designului dvs.

Materialele durabile și impactul zero asupra mediului sunt alți factori importanți

Amprentele exterioare reduse și materialele durabile, ecologice au apărut ca doi factori importanți în bucătăriile în aer liber. Consumatorii fac alegeri conștiente de a folosi materiale ecologice precum oțelul inoxidabil pentru bucătăriile lor în aer liber. Se pare că 69% dintre respondenți consideră că materialele durabile sunt importante. Mobilierul nostru din oțel inoxidabil 304 și 316 este reciclabil, ecologic și necesită întreținere minimă. Cu rezistența de a rezista chiar și la cele mai dure climate, mobilierul nostru este proiectat să reziste o viață întreagă, reducând înlocuirile și deșeurile.

Angajamentul nostru față de satisfacția clienților este întotdeauna prioritatea noastră principală

Deși proiectarea într-un spațiu mai mic poate fi intimidantă, inovațiile în producție fac mai ușor ca niciodată extinderea amprentei imobiliare și încurajează fluxul între interior și exterior. Mobilierul nostru este disponibil în zeci de dimensiuni și configurații aparent infinite, făcându-le o soluție funcțională chiar și pentru spații mai mici. Evoluția noastră continuă în designul bucătăriei în aer liber asigură că vom avea întotdeauna soluții pentru nevoile în schimbare. Angajamentul Exterior Chef pentru bucătăriile in aer liber luxoase și durabile este o caracteristică fundamentală a mărcii noastre. În acest scop, puteți găsi o multitudine de dimensiuni, stiluri de mobilier, stiluri de uși și culori, permițându-vă să creați un spațiu exterior unic. Pe măsură ce rămânem pasionați de viitorul industriei de locuit în aer liber, vom continua să ne dedicăm să oferim cele mai bune soluții de bucătărie în aer liber. Ne propunem să fim resursa dumneavoastră personală pentru a vă ajuta să creați oaza de curte a viselor tale.