Despre Noi

Bucătării modulare din oțel inoxidabil fabricate în Italia

Despre Noi

Exterior Chef Simplu Frumos Elegant

Exterior Chef este importator autorizat al Officine Fanesi, companie specializata in producția de bucătării din inox.

OF este deosebit de atent la preț și calitate iar mobilierul produs este bazat pe conceptul fundamental de modularitate. Din acest motiv, putem oferi o multitudine de compoziții în diferite lungimi, în variante de perete sau insulă. Numitorul comun al acestor compoziții este prezența celor trei cerințe de bază de gătit, disponibilitatea apei și capacitatea de depozitare. Oferim versiuni, destinate utilizatorilor mai mult sau mai puțin pretențioși, cu diferite tipuri de accesorii si electrocasnice, in funcție de care bucătăriile au evident dimensiuni diferite.

6 azienda1

Liniaritate și eleganță, design și funcționalitate de ultimă oră. Durabilitatea oțelului inoxidabil se combină cu perfecțiunea geometrică a liniilor pentru a crea soluții estetice de primă clasă.

Compania este astăzi specializată în producția și vânzarea de bucătării în aer liber. Activitatea de producție este din ce în ce mai axată pe prelucrarea tablei, inoxului și aluminiului, producând în principal bucătării și mobilier din inox, comode de lucru, dulapuri cu rafturi, suporturi de scule. De asemenea, asigură proiectarea de soluții specifice și extrem de personalizate în funcție de cerințele clienților.

Bucătăriile de exterior OF sunt complet realizate în Italia; sunt produse intern și au la bază un lanț de aprovizionare concentrat pe teritoriul național.

De la industrializare la bucătării exterioare personalizate și nu numai.

Fiecare client OF își poate personaliza bucătăria creând propriul mix personal. OF outdoorkitchens este lider în producția de bucătării de exterior, deoarece introduce un concept nou și revoluționar de bucurie a spațiilor deschise. Experiența și tehnologia Officine Fanesi îi permit să garanteze, chiar și în exterior, gestionarea modulară a spațiilor tipice mediului intern.

Excelență, personalizare, calitatea metalelor și finisajelor, cercetare și experimentare: acestea sunt caracteristicile care inspiră Officine Fanesi. Bucătăriile de exterior, întotdeauna de mare valoare și finisate cu mare grijă, au în schimb caracteristica de a fi modulare și deci construite „”în serie””. Un produs mai ieftin, ușor de gestionat și accesibil tuturor.

azienda OF 3 11
azienda OF 4b1
azienda OF 2 11